Friday, February 25, 2011

KERNA AKU SEORANG SHAH GREEN


KERNA AKU SEORANG SHAH GREEN

kali ni aku nak share ngan korang disebalik mcmmane ak leh dpt
name SHAH GREEN ni.huhuhuhu.

nama SHAH ni dtg drp name ak sendiri.
nama GREEN ni dtg drp colour KESUKAAN aku.

SBB UTAMA AKU MINAT HIJAU:

aku mmg obses giler ngan colour ijau ni.
aku start mint colour ijau ni bile aku tgk negara NEW ZEALAND.
mmg cantik siot. sume ijau jep.
aku suke ijau sbb ijau ni leh wat aku tenang.
kalo dr segi sains plak, pokok2 ijau ni kan bg kita oxygen tuk idop.
huhuhuhu.
selain uh,aku blaja psikologi,if kita tension2,stress ker,susah ati ker,
kita tgk r pokok2 or tumbuh tumbuhan yg ijau2.
sbb leh wat kita tenang.
SEYES weh!!! cube try nnt k. hehehe ^_^
mane ak pergi mesti aku akan pndg bnd2 ijau.huhuhu
ak start minat HIJAU ni sejak dr sekolah rendah lg.
huhuhuhu

kalo kowg nak tau. BAJU,SELUAR,KASUT,ASSESORI,
SARUNG KATIL N BANTAL,KERETA,BUKU,
N MCM2 lagi sumenya....

HHHHIIIJJJJAAAUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahahahaha. kowg MAMPU???? 

ak mmg obses ijau. mane ak pergi,mesti owg nmpk aku pkai bju ijau.
dlm FB aku pon owg leh tau ak minat ijau.
sbb kebykkn pic2 ak sume HIJAU.
hahahahaha,

sbb uh r,ak gelarkan diri aku SHAH GREEN.
smpai skng nama ni melekat kat sanubariku ini.
hehehehehehe,

*p/s: PICTURE atas ni menunjukkan SALAH SATU pic HIJAU aku,
ada lagi BERATUS pic aku yg berkonsepkan HIJAU.
TAPI aku pilih satu jela kn. watpe nak byk2. ehehehe.
PICTURE atas ni menunjukkan ANTARA SIFAT2 yg ada pd aku,
hahahahahahaha. aku ni mmg GILE2 org nya.suke wat keje yg org len xramai yg mampu buat.
KO MAMPU WAT CAM APA APA BUAT NI????
TAK kan?? ahahhaha.


sekian ^_^

add fb: SHAH GREEN~

1 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

sama mcm best fwen aku...obses ngn warna hijau...hehe

Post a Comment

 
 
Copyright © SHAH PHOTOGRAPHY
Blogger Theme by BloggerThemes