Tuesday, April 5, 2011

KERNA INI "HARI" KITA BERDUA

                                               HAPPY ANIVERSARY !

                          FIRST nak cakap to my superwoman 
                               HAPPY ANIVERSARY DEAR !
                         HAHA ! so so so gedik gedik kaw ehh ratu! ^^

        3/04/2011- 4/04/2011
                                       
           RATU: seorang yg kuat jeles, periang, peramah, manja,gedik,
mempunyai sore yg cute, ketot, bantot, tabah, gile2, masok air,
penyayang, cute, cantik, menawan. hehehehehehe.

 
                
SHAH: frendly, suke senyum, suke bersaing, panas baran, BENCI PINK, obses HIJAU, suke makan tp bdn tetap keping, kenet, cute, hensem, bergaya, hardworking, suke belajar sampai tgh2 mlm, sukar difahami org, mood sentiasa berubah2, suke wat kelakar wlpon xsume kelakar. hahahahahahahahahhaahahaha.

             act, sebelum ni aku pernah BULI dia. now tiba masa dia plak buli aku. xguna! hahahaha. dulu ak cabar dia wat profile pic ijau selama sebulan. now turn dia bls dendam. dia suh aku PAKAI PINK. kami ni mmg suke berSAING. xgitu syg?? hahaha. apa jep bnd sume nak SAMA kan?? hehehe.

OMG!!! aku mmg sgt MEMBENCI PINK!!! SEYES AKU CKP!!!!
aku tgk pink jep aku migrain. xtau pahal. xcaya?? tanya kwn2 aku. AKU NI SHAH GREEN. BUKAN SHAH PINK kan?? hahaha.

tp demi dia, aku sanggup pakai. minx2 la sebulan gak. if dia lebih sikit, hahahaha.
aku bls dendam lg 2x ganda. amacam ratu?? hahaha.

sebenarnya, dia xingat aw 4.4.2011 adalah tarikh keramat kami berdua, tp aku TERbagi klu at dia. dia trus ingat. if aku xgitau n dia pon xtau, conform aku TACING SEBULAN. sedih kowt. tp xpe. next time INGAT ye cik ratu?? huhu.

hope kita kekal lame la ye. aku sayang ko. ko sayang aku. aku cinta ko, ko pon cinta aku kan??

DAN yg paling penting APA YG KAW MAMPO AKU PON MAMPO! hahaha.

i love u so much dear :)

8 comments:

gua bro beb! said...

hah!kaka dah follow blog kau..kau follow blog kaka dik..http//:citraespiranza.blogspot.com..=P

SHAH GREEN said...

hahahaha. dah follow da. ehhe

gua bro beb! said...

waakakaka..ceh...ni je pun komennya

SHAH GREEN said...

hahahahahaa. then??? nak ckp ape?? aku syg kaw kakak?? cmni eh?? hehe

gua bro beb! said...

yek r..hahahha..mampos kaka kne bunuh dgn ratoo nti

SHAH GREEN said...

hahahahahaha. abis r. hehehe

gua bro beb! said...

hahahaa..cabooottt!

ratu amiera ! said...

oitt oitt ,,syang2 ape nie hah ? :P
nie ratu datang dah nie :@

Post a Comment

 
 
Copyright © SHAH PHOTOGRAPHY
Blogger Theme by BloggerThemes