Friday, February 10, 2012

KERNA DIA ADALAH SHARIL BASRI

Assalammualaikum semua! once again kita bertemu lagi. Hopefully korang sihat sejahtera la ye. Bagi mereka yang bekerja, kerja lah dengan bersungguh-2 dan tekun. Bagi mereka yang masih bersekolah & menuntut di IPTA/IPTS, belajar lah dengan ikhlas dan rajin. (Ceramah la pulak)

So, let's go to my major point here!

Entry yang lepas shah dah cerita pasal Anne Rosly kan? Jadi, untuk tatapan entry blog kali ni, shah nak update pasal Model LELAKI pulak. Nama komersial dia "ANAK SAPER". OK STOP!!!! Mesti korang pelik kan kenapa Model sorang ni letak nama camni? Ini trademark dia. Dia dah menunjukkan yang dia ni seorang yang BERANI MATI sebab guna nama yang macam ni. So, shah respect dia for that. korang MAMPU? hehehe.

Tapi bila dia shoot dengan shah, shah minta dia nama komersial lain. Jadi kami berdua pon sepakat letak nama SHARIL BASRI. hehehe. nama mana lagi hensem?? korang pilih la. kui3.

Dia ni sekali tengok memang boleh salah orang. Sebab apa? sebab muka dia ni macam orang cina. Tapi kalau dah tengok 3-4 kali dah xde dah. huhuhu. PLUS! shah sangat tertarik dengan cheek bone dia yang sangat lain daripada yang lain. JARANG kot nak jumpa orang macam ni. Dia ni memang SASA orang nya. Dan dia ni senang untuk di bawa kerja dan senang untuk bekerjasama. Dia ni juga seorang yang FRIENDLY ok! :)

Ok tu je intro pasal ANAK SAPER aka SHARIL BASRI ni. JOM kita tengok PHOTO beliau :)


PHOTOGRAPHED & MAKE UP BY SHAH GREEN

So, amacam? Hensem tak dia? Macam muka cina kan sikit-2?? hehehe. Kalau nak tengok Photo-2 dia yang lain boleh lah LIKE my PAGE PHOTOGRAPHY hanya di  http://www.facebook.com/ShahGreenPhotography

ITU SAJA UNTUK TATAPAN KALI INI. JUMPA LAGI. INSYAALLAH. TAKECARE ^^


****Taking & making illegal copies of this photograph without permission from the owner and the parties involved in its production are considered offensive; legal action will be taken if found guilty. This picture is copyrighted by SHAH GREEN. MODIFICATIONS OF THIS PICTURE BY ALL PARTIES (INCLUDING THE CONTESTANTS) ARE STRICTLY PROHIBITED.PLEASE MIND YOUR WORDS BEFORE CRITICISING OR COMMENTING ON THIS PHOTO.THANK YOU.




3 comments:

Firdaus® said...

wahhh..heheheh mcmane nak jadi model nih..ajar2.. =) nice blog..do follow my blog to ye =)

SHAH GREEN said...

boleh je. do like my page yah. :)

deqman29 said...

best ye jd model nk gak jd model...

Post a Comment

 
 
Copyright © SHAH PHOTOGRAPHY
Blogger Theme by BloggerThemes