Saturday, February 5, 2011

KERNA AKU PART TIME CASHIER 7E


KERNA AKU SEORANG PERKERJA PART TIME CASHIER 7E:

LOKASI: 7E SERDANG,SERI KEMBANGAN,SELANGOR.
TARIKH: 2.12.2010-31.12.2010
PENDAPATAN: RM750 (gaji pokok)+OT+NIGHT SHIFT=RM900++
MOTIF BERKERJA: NAK CARI DUIT LEBIH,SEBAB TENGAH CUTI SEM TIME NI.

kowg mesti tergelak en bila aku letak pic ak dgn KONDOM2 ni. hahaha.
sebenarnya,tempat2 kondom ni bahagian gondola (mcm rak-rak) aku yg manager aku bg.
keje ak kene pastikan aku sentiasa stockup kondom2 ni bile da nak abis.
bersihkan celah2 tempat dia if berabuk.
keje 7E ni xsusah. keje cam bese2 je. cam bersihkan rumah sendiri. cam uh r.

BAB KONDOM:
 aku nak cite sal GONDOLA KONDOM yg di amanahkan manager ak kpd ak tuk menjaganya dgn baik.
hahahahahaha.
dari pemerhatian aku la en,
majoriti owg yg beli kondom ni adalah LELAKI MELAYU n CINA.
lingkungan 25 ke atas.
waktu2 dowg nak beli kondom en mesti time2 mlm jumaat n mlm sabtu.
hahahahaha.
mlm mujarab nak buat anak agaknya :P

xcaya??? kowg tgk pakcik yg terselit kat belakang pic aku uh.
dia masok 7E konon2 nak beli air bergas,last2 beli kondom.
hahahhaaha.tu bukti ny :)

SAJE2 jep nak share ngn kowg. huhu.
aku mmg miss sgt2 keje kat cini.
dpt kwn2 yg masok air n gile2 n bos yg sgt baik.
huhuhu.
will be come back there when im free n semester break.
hahahahaa,

sekian :)

2 comments:

zackashi said...

ngok laa abg nie :PP

Tengku Indera Shah said...

hahahahaha, kann??? :P

Post a Comment

 
 
Copyright © SHAH PHOTOGRAPHY
Blogger Theme by BloggerThemes